Drums2play logo
Home » Componisten » Edwin Rosmulder

Edwin Rosmulder

Edwin Rosmulder Instrument:
Slagwerk

Profiel:

Edwin is begonnen toen hij 7 jaar was bij muziekvereniging D.E.S. in Nieuw-Dijk.

Hij heeft slagwerklessen gevolgd bij Henk Geurts tot aan zijn A-diploma. Naast een goede opleiding als tamboer/slagwerker werd een groot deel van iedere les ook besteed aan theorie en schrijf- en luistervaardigheid. Vervolgens is hij naar de Liemerse Muziekschool gegaan en kreeg daar les van Martin Geessinck. Trommel- en paukentechniek en het melodische slagwerk waren de belangrijkste aandachtspunten. Hij heeft daar zijn B- C- en D diploma gehaald als allround slagwerker. 

Gedurende die periode heeft hij ook deelgenomen aan verschillende regionale en landelijke solistenconcoursen. In 2003 is hij nationaal kampioen geworden op de marimba. 

Na zijn D-examen is hij verdergegaan met lessen bij de Muziekschool maar dan gericht op het spelen op de Marimba. Zijn laatste optreden als leerling was een avondvullend concert op de marimba in 2008. Op dit moment geeft hij  slagwerklessen bij verenigingen en privé. Hij is in 2010 bij D.E.S. Nieuw-Dijk begonnen als instructeur van de op te richten slagwerkgroep. 

Op dit moment is Edwin instructeur bij drie slagwerkgroepen:

  • Slagwerkgroep D.E.S. Nieuw-Dijk
  • Slagwerkgroep LEO Lobith/Tolkamer
  • Slagwerkgroep AMDG Wehl

Hij begeleid ook de slagwerkers van de fanfare Amicitia Loil en speelt regelmatig mee als concertslagwerker bij verschillende orkesten in de regio tijdens concerten / concoursen. Sinds hij is begonnen als slagwerkinstructeur is hij ook begonnen met componeren / arrangeren.

Contactgegevens

Drums2Play

Benraatshoef 1
4941 TL Raamsdonksveer
Nederland

Tel: 06 - 27 30 20 70

Email: info@drums2play.nl

Neem contact op