Drums2play logo
Home » Componisten » Roelf-jan Schipper

Roelf-jan Schipper

Roelf-jan Schipper Instrument:
Slagwerk

Roelf-jan is op zijn zesde begonnen als slagwerker bij muziekvereniging SDG Westerhaar-Vriezenveensewijk. Hij werd hier opgeleid door o.a. Henk Grissen, Joost Visser, Jan Aalderink en Marcel van Nieuwland. Tegenwoordig speelt hij hier als slagwerker bij  de slagwerkgroep en de fanfare. In de loop van de jaren heeft Roelf-jan diploma’s behaald voor slagwerk met als hoogtepunt het slagen met lof voor het D-diploma. 

Na het behalen van deze diploma’s kwam hij er achter dat hij meer wilde dan alleen het bespelen van het slagwerk. Met zijn achtergrond als docent kwam hij terecht bij verschillende muziekverenigingen als slagwerkdocent en later ook als dirigent. Op dit moment is Roelf-jan dirigent bij de B- en C-slagwerkgroep van de Vriezenveense Harmonie, de malletband van Excelsior Oosterhesselen en als invaller actief bij verschillende verenigingen.

In zijn muziek houdt hij rekening met de diverse niveaus binnen een slagwerkgroep. In de arrangementen zitten altijd eenvoudige en wat meer uitdagende melodische partijen aangevuld met ongestemd slagwerk. 

Contactgegevens

Drums2Play

Benraatshoef 1
4941 TL Raamsdonksveer
Nederland

Tel: 06 - 27 30 20 70

Email: info@drums2play.nl

Neem contact op