Drums2play logo
Home » Componisten » Raymond Starmans

Raymond Starmans

Raymond Starmans Woonplaats:
Kessenich (B)
Instrument:
Slagwerk

Profiel:

Raymond Starmans

Dirigent-Docent-Slagwerker in hart en ziel!

Raymond Starmans is geboren op 06 april 1974 te Klimmen en studeerde HaFaBra-directie (Bachelor diploma,1996)
en klassiek slagwerk [docerend musicus,1998] aan het Koninklijke Conservatorium. In 2000 behaalde hij zijn Masterdiploma HAFABRA-directie bij Arie Boers [NL] en Kenneth Montgomery [GB].

In het kader van deze masteropleiding volgde Raymond ook lessen bij Jan Stulen [NL], Henry Ramakers [NL], Fried Dobbelstein [NL], en Alex Schillings (NL).

Raymond remplaceerde en remplaceert nog regelmatig bij o.a. Limburgs Fanfare Orkest Brassband Limburg, diverse HaFa-orkesten, en speelde hij in het Nationaal Jeugd Orkest, Koninklijke Luchtmachtkapel, Symphonic Impulse en het Amsterdam Wind Orchestra. Na zijn studie werkte hij met diverse befaamde dirigenten zoals Frenk Roushop, Heinz Friezen, Jan Cober en Miguel Rodrigo i Tamarit.

Ook als dirigent/instructeur heeft Raymond zijn sporen verdiend en werden diverse Nationale en Internationale titels behaald.

Als dirigent heeft hij momenteel enkele orkesten zowel slagwerkensembles als HaFa-orkesten‘vast’ onder zijn hoede. Verder is hij als docent slagwerk verbonden aan Muziekschool MUSICAS, Muziekschool Kessenich en verzorgt hij privélessen slagwerk, componeert en arrangeert voor blaasorkesten en jureert tijdens mars- en concertwedstrijden van de schuttersbonden Noord en Midden Limburg, Maas & Kempen en het OLS.

Contactgegevens

Drums2Play

Benraatshoef 1
4941 TL Raamsdonksveer
Nederland

Tel: 06 - 27 30 20 70

Email: info@drums2play.nl

Neem contact op