Drums2play logo
Home » Studiowerk

Studiowerk

Opnemen en inspelen van drums

Laat drums tot leven komen in de geluidsstudio van Drums2play. Uw nummer wordt voorzien van live drums. Deze wordt ingespeeld door Dennis Smits en vervolgens via internet toegezonden. Belangrijk bij het neerzetten van een professioneel eindproduct, zijn de wensen van de klant. Daarom is continue open communicatie essentieel. Vaak wordt er met strakke deadlines gewerkt en door flexibiliteit van onze zijde, kunnen wij aan nagenoeg alle wensen voldoen.

Hoe werkt het?

  • U stuurt de muziek digitaal naar ons op
  • Het nummer wordt ingespeeld en teruggestuurd voor beoordeling
  • Bij akkoord worden de drumtracks in losse sporen naar u toegestuurd
  • Zodoende blijft u de regisseur van het traject

Wat bieden wij u?

  • Binnen 48 uur na akkoord opdracht, kunt u over de ingespeelde track beschikken
  • Een professionele drummer met veel studio-ervaring
  • U betaalt per nummer en niet per uur, zodat kosten laag blijven

Freelance opdrachten

Zoekt u een slagwerker die u van dienst kan zijn tijdens een concert, concours of andere uitvoering? Dan bent u bij Drums2play aan het juiste adres. Dennis Smits is door zijn ervaring in diverse orkesten, zoals de Marinierskapel der Koninklijke Marine en het orkest van André Rieu, op vele fronten inzetbaar. Hierbij heeft hij als mallet-speler, percussionist, drummer en kleine trom speler ondersteuning geboden. Tevens heeft hij zijn bijdrage geleverd bij diverse CD- opnames. Als drummer met ervaring in allerlei stijlen (rock&roll, latin, funk, jazz), heeft Dennis Smits verschillende bands bijgestaan bij optredens en speciale projecten. Daarnaast is hij actief als studiodrummer voor een platen maatschappij.

Bent u op zoek naar een professional, neem dan snel contact op. Drums2play wil graag in een persoonlijk gesprek kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij werken onder andere in opdracht van:

Contactgegevens

Drums2Play

Benraatshoef 1
4941 TL Raamsdonksveer
Nederland

Tel: 06 - 27 30 20 70

Email: info@drums2play.nl

Neem contact op