Choreografie

Drums2play schrijft en begeleidt sinds enkele jaren shows voor diverse show- en marchingbands in Nederland. We schrijven een show op maat voor uw orkest, kijkend naar bezetting en niveau. In goed overleg met de arrangeur van de muziek wordt een passend product gemaakt. Tevens is het mogelijk dat wij het instuderen van de choreografie begeleiden, waarbij ook een stukje basisexercitie opgepakt wordt. Voor een goede aftrap van het instuderen van de show, adviseren wij om te starten met een trainingsweekend. Hierdoor kan een goede basis gelegd worden, waardoor er een positieve flow ontstaat binnen het orkest.

Hebt u interesse om een nieuwe show te laten schrijven, uw huidige show aan te passen of alleen de basisexercitie onderhanden te nemen, neem dan gerust contact op.

We werken sinds kort met het programma Envision. Het is een programma waarmee we coördinaat lijsten voor elk individueel lid kunnen maken en ook een goede realistische animatie kunnen leveren waarbij de leden exact kunnen zien wat de bedoeling is van het figuur en de route naar elke positie in de show.

Met deze clubs hebben wij aan de exercitie en showchoreografie gewerkt:

 

Drums2Play

Dennis Smits
+31 627 302 070
info@drums2play.nl