Drumlessen

De lessen worden gegeven in de studio van Drums2play of bij u thuis. U leert o.a. noten lezen, we werken aan uw techniek, maar bovenal staat plezier in het drummen centraal. De studio bevindt zich in Raamsdonksveer centraal gelegen tussen Breda, Den Bosch en Tilburg. Dankzij de drumstudio, die is voorzien van twee professionele drumsets, moderne geluidsapparatuur en digitaal lesmateriaal, kan Drums2play voor zowel beginners als gevorderden een professioneel en divers lesaanbod neerzetten. Een stevige basis is een must voor iedere drummer. Drumschool Drums2play gelooft daarom in het gebruik van een goede lesmethode en een duidelijk lesprogramma. Drums2play maakt gebruik van de lesboeken van o.a Rick Latham en Arjen Oosterhout.

De gebruikte lesmaterialen worden door de leerlingen zelf aangeschaft. Dit kan via de drumschool. Tevens wordt er gekeken naar het reeds verworven lesmateriaal van eventuele eerdere drumlessen via een muziekschool of drumdocent.

Alle facetten van het drummen komen aan bod:

Natuurlijk wordt er naast dit vaste programma aandacht besteed aan specifieke muzikale interesses.Het doornemen van liedjes van een band, voorbereiden op het A,B,C, D examen of het toelatingsexamen conservatorium, double-bass drummen, soleren, slagwerkcomposities spelen, techniek of lezen bijspijkeren.

Iedereen krijgt de gelegenheid om op zijn/haar eigen manier en niveau met drummen bezig te zijn. Dit gebeurt aan de hand van ritmische oefeningen maar vooral door het meespelen met de gewenste muziekstijl: van mars, pop tot rock. U leert verschillende tempo's en stijlen te spelen, maar bovenal goed te luisteren.

Drums2Play

Dennis Smits
+31 627 302 070
info@drums2play.nl