Studiowerk

Opnemen en inspelen van drums

Laat drums tot leven komen in de geluidsstudio van Drums2play. Uw nummer wordt voorzien van live drums. Deze wordt ingespeeld door Dennis Smits en vervolgens via internet toegezonden. Belangrijk bij het neerzetten van een professioneel eindproduct, zijn de wensen van de klant. Daarom is continue open communicatie essentieel. Vaak wordt er met strakke deadlines gewerkt en door flexibiliteit van onze zijde, kunnen wij aan nagenoeg alle wensen voldoen.

Hoe werkt het?

Wat bieden wij u?

Freelance opdrachten

Zoekt u een slagwerker die u van dienst kan zijn tijdens een concert, concours of andere uitvoering? Dan bent u bij Drums2play aan het juiste adres. Dennis Smits is door zijn ervaring in diverse orkesten, zoals de Marinierskapel der Koninklijke Marine en het orkest van André Rieu, op vele fronten inzetbaar. Hierbij heeft hij als mallet-speler, percussionist, drummer en kleine trom speler ondersteuning geboden. Tevens heeft hij zijn bijdrage geleverd bij diverse CD- opnames. Als drummer met ervaring in allerlei stijlen (rock&roll, latin, funk, jazz), heeft Dennis Smits verschillende bands bijgestaan bij optredens en speciale projecten. Daarnaast is hij actief als studiodrummer voor een platen maatschappij.

Bent u op zoek naar een professional, neem dan snel contact op. Drums2play wil graag in een persoonlijk gesprek kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Drums2Play

Dennis Smits
+31 627 302 070
info@drums2play.nl