Instructie

Bent u op zoek naar een instructeur die zijn enthousiasme voor slagwerk weet over te brengen op uw slagwerk sectie? Die kijkt naar de diverse niveaus binnen de sectie en het voor ieder lid uitdagend maakt? Door jarenlang actief te musiceren en bij verschillende verenigingen les te geven, is Dennis Smits één ding duidelijk geworden: 'Door met plezier muziek te maken, wordt het onmogelijke mogelijk'.

Wij bieden u dan ook de mogelijkheid een instructeur aan te trekken met ervaring in het werken met drumbands, slagwerkgroepen, malletbands, steelbands en met orkesten die meedoen aan diverse grote wedstrijden op het gebied van mars en show.
Opleidingsplan voor uw vereniging

Om uw ensemble naar een hoger niveau te brengen, is een gedegen opleidingsplan onontbeerlijk. Door de nodige ervaringen bij andere verenigingen is het voor Drums2play mogelijk om voor u een passend opleidingsplan op te stellen voor jeugd of leden die zich verder willen scholen op het gebied van slagwerk.

Na een goede inventarisatie van de wensen en de doelstellingen van de vereniging kan Drums2play dit in samenspraak met u ontwikkelen. Het voordeel van een opleidingsplan op maat is, dat het uitgangspunt het niveau van de leerlingen is. Hierdoor kunnen leerlingen, die dit programma volgen, sneller in- en doorstromen binnen uw vereniging, met de kennis die u van ze verlangt. Werkt u met een andere lesmethode/ opleidingsplan? Dan laat Drums2play daar het nieuwe opleidingsplan naadloos op aansluiten.

Drums2Play

Dennis Smits
+31 627 302 070
info@drums2play.nl